Hírek

2014.05.01. 18:15

Majális: egész nap megtelt élettel a Dózsa mozi előtti tér

Dunaújváros - A majálisi rendezvények sorából a város sem maradt ki, ahol még csütörtök este is telve volt a tér közönséggel.

Gallai Péter

A Dózsa mozi előtt tér adott már otthont sokféle műfajú és stílusú rendezvénynek, csütörtökön pedig a majálist rendezték meg itt. A szabadba hívogató időjárás nyomán délelőtt leginkább a gyerekes családoké volt a terep, a kicsiket például a játszóház mellett ingyenes mesefilm vetítés várta a moziban. Délutántól pedig folyamatosak voltak a színpadi produkciók, amelyek minden korosztálynak szóltak. Az éhség és a szomjúság csillapítására is volt lehetőség, bár ezalatt már nem a klasszikus sör-virsli kombót kell érteni.

Ahogy közeledtünk az este felé, egyre nagyobb lett a tömeg a téren, ami nem is csoda, hiszen a látogatók többsége ráért, hiszen ma is szabadnap van. Amikor a helyi erőket képviselő Digitál lépett a színpadra, már igencsak remek volt a hangulat, amit Horváth János még tovább fokozott, s nem csak azzal, hogy jól megénekeltették és táncoltatták az egybegyűlteket. Köszönjük, hogy itt lehetünk hazai pályán, hajrá Dunaújváros! kiáltotta Jani, amire jött is a válasz a nézőtérről.

Ám ezzel még nem ért véget, a csütörtök este a Hip Hop Boys lép fel, majd a moziban lehet folytatni a majálisi bulizást, egészen kifulladásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!