Hírek

2017.03.10. 23:15

Kazán az otthoni meleghez

Gázkazánok és gázkonvektorok cseréjével folytatódik az Otthon Melege Program.

Balla Tibor

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium újabb, 3,5 milliárdos keretösszegű vissza nem térítendő támogatást biztosít lakóépületek illetve társasházi lakások fűtési rendszereinek energetikai korszerűsítésére - jelentette be Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért felelős államtitkár. A legújabb alprogram célja a lakóépületekben illetve társasházi lakásokban található gázkazánok és gázkonvektorok cseréjének támogatása.

A berendezések cseréje mellett a meglévő fűtési rendszer korszerűsítéséhez, a radiátorok cseréjéhez és a kivitelezéshez kapcsolódó járulékos munkálatokhoz igényelhető maximum 40 százalékos, maximum 700 000 forint összegű vissza nem térítendő támogatás.

A támogatási kérelmeket a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton nyújthatják be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek június 6-án 8 órától, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!