Hírek

2010.03.21. 07:41

Kábítószert találtak egy montenegrói autóban a vámosok

Összesen 10 kilogramm, több mint 20 millió forint értékű jó minőségű marihuánát találtak a röszkei vámhivatal munkatársai szombaton délután egy montenegrói rendszámú autó ellenőrzése során - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) vasárnap az MTI-vel.

MTI

A vámosok szombaton a délutáni órákban ellenőrizték a montenegrói férfit és az általa vezetett szintén montenegrói rendszámú kocsit.
A pénzügyőröknek több körülmény is felkeltette a figyelmét, ezért tételes vámvizsgálat mellett döntöttek. A gépkocsi középső kipufogó dobjából, valamint a hátsó átalakított lökhárító mögötti üregből összesen 10 kilogramm jó minőségű marihuána került elő.
A vámhatóság a 20 millió forint értéket meghaladó kábítószer szállítmányt és a gépjárművet lefoglalta, a montenegrói férfit őrizetbe vette, ellene visszaélés kábítószerrel bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!