Hírek

2017.05.22. 18:30

Újraélesztési rekordkísérlet: Jócskán túl vannak a félidőn!

DUNAÚJVÁROS Már túljutott a félidőn a legújabb dunaújvárosi újraélesztési rekordkísérlet. Ha a hátralévő időben is lelkesen és keményen kitartanak, visszavesszük Szombathelytől a rekordot.

Balla Tibor

Persze ehhez komoly összefogásra van szükség. Ebben pedig nincs hiány. Az idei rekordnál feltűnő, hogy a környező települések is fontosnak érezték, hogy kivegyék a részüket az újraélesztésből. Ha csak a tegnapi napot nézzük: képviseltették magukat a nagyvenyimi védőnők és a dunavecsei egészségügyisek.

A rendőrség munkatársai, Nagy Enikő, Vaskó Szabó Mónika, Mata Dávid és Kovács Zoltán aláírják a részvételről szóló molinót

Az iskolák hozzáállásával sincs gond, szombat délután óta a Széchenyi gimnázium, a Bánki iskola, a Rudas iskola, a Hild iskola tanulói és tanárai is kitettek magukért. Csakúgy, mint a Szent Pantaleon kórház aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályának munkatársai, de egy fél éjszakát a Corner kávéház személyzete és törzsvendégei is magukra vállaltak, valamint a kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának dolgozói, a Gorillaz játékosai, az acélmű ifi csapatának tagjai is büszkék lehetnek magukra.

Már csak pár nap, és ünnepelhetünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!