Hírek

2015.12.14. 18:59

Idén a kulcsi időseket is megajándékozzák

Kulcs - A helyi civil közösség idén is megrendezte a Kulcs a szívedhez jótékonysági árverést. A siker felülmúlta a tavalyit.

Körmendi Erzsébet

A Mikulás és a krampuszai  gondoskodtak a jótékonysági árverés különleges hangulatáról

A Kulcs a szívedhez jótékonysági árverés különlegessége nem csak abban rejlik, hogy a bevételből bevásárolnak a szervezők tartós élelmiszereket és a gyerekjátékokat, amelyeket karácsony előestéjén szállítanak ki a helybéli, szerény jövedelemből élőknek. Attól is különleges, hogy kulcsi alkotók értékes művei mellett az otthoni finomságok kerülnek kalapács alá. A Faluház előtt kolbászt, süteményt, forralt bort, forró teát lehetett választani - ára semminek sem volt, becsületkasszában gyűltek a forintok. Közben az épületben a Mikulás és krampuszai közreműködésével kerültek kalapács alá a felajánlott befőttek, savanyúságok, termelői borok, sőt még antik mérleg is volt. A bevétel meghaladta a tavalyit, úgyhogy lesz miből ajándékot venni karácsonyra a rászoruló kisgyermekes családoknak és a kulcsi egyedül élő időseknek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!