Hírek

2016.12.08. 16:36

Jó hírt kaptunk Pecsét Istvántól: leállt a szervkilökődése!

Szerencsésen alakultak a vizsgálati eredmények Pecsét István számára a budapesti kivizsgáláson.

Pekarek János

Egészen friss és nagyon jó hírrel szolgálhatunk olvasóink, a város és a városkörnyék lakóinak közös támogatottjáról, Pecsét Istvánról, akinek a közelmúltban váratlanul haza kellett térnie kínai, speciális gyógykezeléséről.

Ugyanis elkezdődött nála a gyerekkori Crohn-betegsége miatt átültetett májának kései kilökődése. Ennek kezelését a kínaiak nem vállalták. Az átültetést végző budapesti klinikán egy különleges, kilökődést gátló gyógyszert írtak föl neki, majd egy hét orvosságszedés után nagy kivizsgáláson esett át a fővárosban.

Ez szerdán este zárult le. István telefonon értesítette szerkesztőségünket a jó hírről: az adatok a szervkilökődés lassulásáról tanúskodnak!

Ezután még egy hónapig kell szednie az orvosságot. Ezután újabb kivizsgálás következik - annak eredményei határozzák majd meg, hogy visszatérhet-e Kínába, folytatni a súlyos, rákos áttétek kezelését a máj- és az epevezeték találkozásának vidékén.

A fejleményekről természetesen beszámolunk: addig is szép ünnepeket Istvánnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!