Hírek

2013.10.04. 13:30

Perkáta: játszótér felnőtteknek

Perkáta - Hamarosan birtokba vehetik a felnőttek azt a játszótérnek nevezett teret, amely valójában a sportolás lehetőségét kínálja - de nem a gyerekeknek.

Bogó Anikó

A felnőtt játszótér valójában egy olyan lehetőség, ami mindenkinek szól, aki a szabad levegőn szeretné hasznosan tölteni az idejét, edzeni a testét, javítani az erőnlétét.. A felnőtt fiatalokat mozgásra, sportra ösztönzi, az idősek számára pedig veszélytelen, új programot kínáló. Higgyék el, jobb mint egy edzőterem! A fővárosban például több helyen alakítottak ki hasonló parkokat, ahol a nagyok edzhetik magukat, kocogás közben megállhatnak tornázni.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata európai uniós forrásból tudta megvalósítani a felnőtteknek szóló új játszóterét, amely szinte már teljesen elkészült, a terület rendezése van még hátra. A felnőtt játszóteret a Kastélykertben találják meg, és a szabadidős tevékenységek lehetőségét szerettünk volna bővíteni vele, hiszen egyébként is sokan járnak oda pihenni, sétálni, sportolni. Talán a kisgyerekeiket a játszótérre kísérő szülők, nagyszülők is örülnek majd ennek az újdonságnak A játszótér eszközeit most telepítik, a múlt héten elkészült hozzá a sétány, mondja el Somogyi Balázs polgármester. Minden látogatónak a figyelmébe ajánlja a játszótér eszközein lévő leírást, vagyis használati utasítást, amelyen az eszköz neve mellett elolvashatják, hogy melyik testrészt fejleszti, milyen célokra és hogyan alkalmazható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!