Hírek

2016.02.22. 18:23

Farsangoltak a rácalmási horgászok

Rácalmás - A rácalmási horgászok parádésan figurázták ki a sikerszériás bulikirályokat, a mulatós zene országos nagyágyújait is szombaton.

Körmendi Erzsébet

A farsangi mulatságnak nagy - évtizedekre visszanyúló - hagyományai vannak a rácalmási Sirály Horgászegyesület berkein belül. A tagok sokadszorra bizonyították be szombaton, hogy nemcsak a halfogásban remekelnek, hanem fantáziájuk, leleményességük is határtalan, és amatőr színészként is megállják a helyüket. Akadt idén is egy baráti társaság, amelynek Járását meg a nézését produkciója hónapokig lesz beszédtéma a kisvárosban: a honi bulikirályok bőrébe bújva szórakoztatták dalokkal, táncukkal a publikumot, fergeteges hangulatot teremtettek - az asztaloknál ülők dőltek a nevetéstől, vagy éppen folyamatos tapssal biztatták a fellépőket. Csoda, hogy a horgásztanya öreg épülete bírta a megpróbáltatásokat... Szóval jókedvben nem volt hiány, a finom vacsoráról - a sertéspörköltről - Rózsavölgyi Gyula egyesületi tag gondoskodott, a zenét Garda Árpád szolgáltatta, az alkoholos és mentes italok is utolsó cseppig elfogytak hajnalra. Nagy ho-ho-horgászos télbúcsú volt - jöhet a tavasz, a pecás idény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!