Hírek

2016.12.22. 20:39

Iváncsára kerültek a cipősdobozok

Dunaújváros - Elszállították a Dunaújvárosi Egyetem Cipősdoboz-adománygyűjtésének eredményeként összegyűlt ajándékokat szerdán este.

Balla Tibor

A Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata a Bánki Donát Gimnáziuma és Szakgimnáziumával közösen gyűjtötte a Cipősdoboz-adományokat.

Sajtos Norbert segít elszállítani az összegyűlt adományt Fotó: Zsedrovits Enikő

A kapcsolattartó, Ternay Nikolett, az EHÖK gazdasági alelnöke elmondta, hogy mivel minden évben csatlakoznak egy karitatív eseményhez, idén a Cipősdobozra esett a választás, ahol az EHÖK lett az egyik gyűjtőpont. Felkeresték a Baptista Szeretetszolgálatot, amelyen keresztül az összegyűlt adományokat az Iváncsai Nagycsaládosok Egyesületéhez juttatták.

Az egyesületnek 62 tagcsaládja van, ami összesen 172 gyermeket jelent, akik még 14 év alattiak. Az adomány nagy segítség számukra, hiszen az innen elszállított 86 doboz közül sok kerül olyan helyre, ahol ez lesz az egyetlen ajándék a karácsonyfa alatt.

A dobozokat válogatás után szombaton délelőtt viszik ki a családokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!