Hírek

2017.01.20. 18:40

IN MEMORIAM Kósa Mihály 1946-2017

Hosszan tartó betegség után elhunyt Kósa Mihály, a Dunaferr iskola nyugalmazott szakoktatója.

Kósa Mihály 1986-tól dolgozott a Dunaferr iskolában, vízvezeték- és központifűtés-szerelő szakoktatóként. Sok dolgot vállalt magára, a sokrétű feladatok között hosszú éveken keresztül képviselte a pedagógusok érdekeit az iskola alapszervezeti titkáraként, és a Városi és Regionális Pedagógus Szakszervezet elnökeként. Az oktatásban és a szakképzésben eltöltött négy évtizedes munkájáról csak elismeréssel lehetett szólni. És talán ami a legfontosabb, nem egyszerűen tanított, hanem ember volt egy életen át, és a legjobb tudása és hite szerint nevelt. Nevelte a diákjait.

És egy kicsit mindenkit.

Kósa Mihály egy nagy közösség számára csak egyszerűen Misi bácsi volt. Misi bácsi, aki érdekeket képviselt, folyton szervezkedett, üdültetett, főzött, összejöveteleket rendezett, és mindenkihez volt egy kedves szava. Tudtuk róla, hogy szeretett élni, látszott rajta, szeretett nyüzsögni, szerette az embereket. Talán ez volt a titka, hogy Őt is nagyon sokan szerették.

Jó ideje drukkoltunk azon, hogy élete egyik legnagyobb csatájából győztesen tudjon kijönni.

Most alulmaradt.

És így, mi is.

Misi bácsi!

Őszinte és most sajgó szívvel gondolunk Rád.

Elmentél, és örökre köztünk maradtál!

Búcsúzunk a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum valamennyi dolgozója nevében.

Csapó Gábor főigazgató

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!