Hírek

2013.05.31. 15:08

Időközi választás Kisapostagon: lejárt az ajánlócédulák leadásának határideje

Kisapostag - Lejárt az ajánlócédulák leadásának határideje a június 30-i időközi választásra. Tizennyolc képviselő- és két polgármesterjelölt adta le céduláit a hivatalban.

Pekarek János

Pénteken délután négy órakor járt le az a határidő, ameddig a kisapostagi időközi polgármester- és képviselő-választáson indulni szándékozók   leadhatták választói ajánlócéduláikat.

A helyi választási bizottság e kopogtató cédulák hitelesítése után állítja össze a választáson résztvevő jelöltek listáját.

Mint Horváth Zsolttól, Baracs és Kisapostag jegyzőjétől, a választási iroda vezetőjétől megtudtuk, pénteken 16 óráig tizennyolc képviselőjelöltként, és két polgármesterjelöltként indulni szándékozó ember adta le jelölőcéduláit a polgármesteri hivatalban.

A helyi választási bizottság írásban értesíti a jelölteket a listára való felkerülésükről. Amíg ezt az értesítést a jelöltek meg nem kapják, addig neveket nem adnak ki a sajtónak.

Az időközi választást június 30-án rendezik meg Kisapostagon. A képviselő-testület hat képviselőből áll, plusz a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!