Hírek

2017.08.21. 19:18

Idén kicsit többet szeretnének adni: Játékfesztivál és tanszer gyűjtés!

DUNAÚJVÁROS Augusztus 22-én, tehát kedden egész délelőttöt betöltő nyárbúcsúztató fesztiválra készül az Útkeresés Segítő Szolgálat a Bartók Béla utcai telephelyen

Balla Tibor

.Ebben az esztendőben is játékfesztivállal zárja a nyarat, és indítja a tanévet ma délelőtt az Útkeresés Segítő Szolgálat. Az idei alkalom azonban egy kicsit eltér az évente megszokottaktól, ugyanis ebben az esztendőben ünneplik a családsegítő központként indult intézményük fennállásának harmincadik évfordulóját. Idén kicsit többet szeretnének adni.

Feladatsorokat állítottak össze, amiken aranytallérokat lehet gyűjteni. Akinek sikerül harmincat gyűjtenie, annak ajándékkal kedveskednek. Lesznek ügyességi játékok, csillámtetoválás, arcfestés, sorversenyek, gólyalábazás, mocsárjárás is, a legnagyobbakat társasjátékkal, az egészen kicsiket játszósarokkal várják, hogy a többgyerekes családok különböző korú gyermekei se unatkozzanak. Fél tizenegykor áttérnek majd az iskolaszer-adománygyűjtő akciójuk legfontosabb részére, amikor a rászorulók választhatnak az beérkezett adományokból. Bárkit szívesen látnak a rendezvényen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!