Hírek

2015.03.13. 17:10

Idei nívódíjasunk: Körmendi Erzsébet

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Hírlap munkatársainak szavazatai alapján lapunk nívódíját március 15-én, a Magyar Sajtó Napján Körmendi Erzsébet veheti át a lapvezetéstől.

Szabó Szabolcs

Körmendi Erzsébet (barátoknak és szakmabelieknek: Erzsók vagy Böbe - a szerk.) 1989 szeptembere óta dolgozik a Dunaújvárosi Hírlap és jogelődei kötelékében. Az utóbbi évtizedekben szinte minden lapszámban találkozhattak Körmendi Erzsébet írásaival, jelenleg a környező településekkel foglalkozó hírek, információk, írások szerkesztő-rovatvezetője. Emellett kiemelten foglalkozik a dunaújvárosi közügyekkel, a DH közgyűlési tudósítója. A kollégák Körmendi Erzsébet felkészültségét és munkabírását ismerték el lapunk nívódíjjával. Eddig tart a hivatalos közlendő, de most jön a leglényeg: Erzsók baráti segítőkészséggel, csak nagyritkán megtörhető humorával és szeretetével szerkesztőségünk (egyik) lelke. Köszönet érte és gratulálunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!