Hírek

2016.01.11. 16:47

Hétfő óta szállítják el a karácsonyfákat a város területén

Dunaújváros - Vízkereszt majdnem egy hete volt, ám a DVG Zrt. hagyott bőven időt arra, hogy a lakók kitegyék a karácsonyfákat a kukához: hétfőn kezdték az elszállítást.

Körmendi Erzsébet

A város utcáit járva feltűnt, hogy meglepően kevés a szemétgyűjtő konténer mellé kitett karácsonyfa. Ezek szerint a mostani ünnepen kevesen vásároltak kivágott fát, inkább az élő tűlevelű szépséget választották, vagy nem engedhették meg maguknak a fát, be kellett érniük ágakkal is.

A társasházas övezetben január 11-én kezdődött a karácsonyfák elszállítása a kukák mellől. Fotó: Ady Géza

A Dunanett Kft. készülődik a dömpingre, bár a konténerek mellett nem állnak hegyben a fenyők, ahogyan a korábbi években... A cégtől kapott tájékoztatás szerint a társasházi és a családi házas övezetekből egyaránt ezen a héten kezdték elszállítani a szemetesekhez (a lakóház kukája mellé) kirakott elszáradt fenyőket: a társasházas övezetben január 11. és február 1. között, a családi házaktól január 12. és február 2. között viszik el a kirakott fákat. A szolgáltató kéri: ne a parkba hajítsák ki a karácsonyfákat, hanem a kuka mellé tegyék!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!