Hírek

2013.05.28. 18:11

Hamisított DUDIK-jegyek kerültek forgalomba

Dunaújváros - Mivel nem csak eredeti jegyek és bérletek bukkantak fel a városban, ezért a DUDIK Fesztivál szervezői úgy döntöttek: visszahívják a korábban kibocsátott tiketteket.

Gallai Péter

Szokták  mondani, ha valamit hamisítanak, az már azt jelenti, hogy az adott termék iránt jelentős kereslet mutatkozik. Azonban a Dunaújvárosi Főiskola hallgatói önkormányzatának képviselői, a DUDIK Fesztivál szervezői sem gondolták, hogy valakik hamisított jegyeket próbálnak meg piacra dobni.  Arnold Miklós főszervező, a Dunaújvárosi Főiskola Hallgatói  Önkormányzatának  elnöke  több forrásból is arról értesült, hogy nem eredeti belépők kerültek forgalomba.

Egy korábbi DUDIK-buli - új jegyeket adnak ki

- Éppen ezért  arról határoztunk: elővigyázatosságból új jegyeket gyártatunk, amelyek több, olyan biztonsági elemet is tartalmaznak, amiket már nem lehet majd hamisítani. Az új jegyek és bérletek a sorszámon felül UV fényben látszó jelet, valamint hologramot is kapnak. Ezzel együtt a régieket érvénytelenítjük, az eddig megvásároltak a három hivatalos értékesítési helyen becserélhetőek lesznek  - fogalmazott   a június közepén jelentkező fesztivál főszervezője.

Mivel az újragyártás időt igényel, ezért szerdán, azaz holnap délig szünetel az árusítás. A kényszerű pauza miatt a szervezők úgy határoztak, hogy az elővétel lehetőségét, ami kedvezményes áru napijegyeket, valamint a  bérleteket érinti, június 10-ig meghosszabbítják. A DUDIK rendezői kérik minden leendő vendégünket, hogy csak a hivatalos jegyárusítási pontokon vásároljanak, a más helyről beszerzett jegyekért a szervezők nem vállalnak felelősséget. Elővételi pontok:  Dunaújvárosi Főiskola F épület, Diákcentrum, Tourinform iroda, Dózsa Mozi előtti téren felállított faház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!