Hírek

2014.09.03. 19:05

Mindkét úttest helyreállítása még ezen a héten megtörténik

Dunaújváros - Bár úgy tűnt, hogy tovább tartanak majd a javítási munkák, mégis jó hírrel szolgálhatunk most.

Pekarek János

Jelentős és jó irányú változások következtek be a napokban annál a két út- és közműjavításnál, amelyekről sokat írtunk az elmúlt hetekben.

A Bocskai utcában két, egymást szorosan követő csőtörés is borzolta a kedélyeket.

Az első és a nagyobbik gondot a Bocskai utca 1/a-1/b számú lakóház előtti platánfa okozta.

A Bocskai utcában július 22-én este tört el a víznyomócső

Mégpedig úgy, hogy a vén fa gyökerei július 22-én este eltörték az úttest alatti víznyomócsövet, aminek következtében fél méter magasságban buzgott fel a víz az úttest aszfaltja alól, és órákig nem volt vízellátás a környék százötven lakásában. A DVCSH szakemberei még az éjszaka elhárították a hibát, helyreállították a vízszolgáltatást. Később végigellenőrízték az utca vízcsöveit, szakaszról szakaszra és valószínűleg emiatt tört el pár méterrel arrébb a cső ismét. Ezt is helyrehozták.

Az Aranyvölgyi utat augusztus 13-án zárták le a fűtőcső miatt

Augusztus 13-án viszont az Aranyvölgyi úton kellett lezárni a forgalmat egy távfűtő vezetők sürgős és halaszthatatlan kijavítása miatt. Eredetileg úgy volt, hogy augusztus 31. a határidő, majd két hét hosszabbítást jelentett be a vízmű, ám...

Most örömmel jelenthetjük, hogy mindkét úttest helyreállítása még e héten megtörténik. Az állapotról képeink jelentenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!