Hírek

2013.10.27. 14:03

Motoros halt meg a 61-es úton Alsószentivánnál (frissítve)

A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki árokba hajtott a 61-es úton Alsószentivánnál - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

MTI

A 61-es számú főúton a 16+700-as kilométerszelvényben október 27-én 13 óra 45 perckor halálos közúti közlekedési baleset történt - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy motoros Cece felé haladva Alsószentiván külterületén egy bal kanyarban  lehajtott az útról és árokba csapódott. A 39 éves székesfehérvári férfi a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen meghalt. 

A helyszíni szemle még jelenleg is folyamatban van, a főút azonban teljes szélességében járható . 
A baleset körülményeit a Sárbogárdi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálják. 

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője,
Farkas-Bozsik Gábor korábban az MTI-nek elmondta, hogy a baleset okai egyelőre ismeretlenek. Hozzátette: a tűzoltók kiérkezésekor a motoros még élt, de később a helyszínen tartózkodó mentőautóban elhunyt.


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!