Hírek

2014.06.24. 11:21

Halálos baleset a 6-os úton: kamionnal ütközött egy terepjáró (frissítve)

Üveggöngyöleget szállító kamionnal ütközött egy terepjáró a 6-os úton Adonynál, a benzinkút után, az Ercsi felé haladó irányban.

16:50 - Befejeződött a helyszíni szemle a kedd délután a 6-os számú főúton Adony közelében történt halálos közúti közlekedési baleset helyszínén. A forgalom mindkét sávban folyamatosan halad.

13:50 A baleset során a Mazda típusú kisteherautó eddig ismeretlen körülmények között áttért a szemközti sárba és egy kamionnal ütközött. A kisteherautó vezetője, egy 59 éves férfi, életét vesztette. Hiába érkezett két mentőautó, egy műszaki mentőszer a tűzoltóktól, sőt, egy mentőhelikopter is: segíteni már nem tudtak a szerencsétlenül járt emberen.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a kamion vezetője könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség.

Az érintett útszakaszon Adony térségében az 48+200 és 50+200-es kilométerszelvény között teljes útlezárás van. A forgalmat a rendőrök Adony belterületén át Iváncsa irányába terelik.

13:19 A balesetben a terepjáró vezetője életét vesztette. A kamion vezetőjét a mentők könnyű sérülésekkel megfigyelésre kórházba szállítják. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a helyszínen, ahol teljes útlezárás van a balesettel érintett útszakaszon.

A katasztrófavédelem kéri, hogy lehetőség szerint válasszanak másik útvonalat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!