Hírek

2016.02.21. 16:18

Gymstick: egy tett - egy szívdobbanás!

Dunaújváros - Nehéz szavakat találni arra az aktivitásra, amit a város és környékének lakói egy jótékony ügyben!

Pekarek János

Jótékonysági Gymstick Nórival: ezzel tulajdonképpen mindent megmondtunk. Ha kissé részletesebben akarunk beszámolni az eseményről (s miért ne? ) akkor még azt is hozzátehetjük, hogy a történet február 17-én zajlott, este fél hétkor a Béke városrészi Arany János Általános Iskola tornatermében. Mégpedig a város és környékének egyre ismertebb támogatottjával, a májátültetése után súlyos rákbetegségbe esett Pecsét István javára.

Kuminka Ilona külön is hozzájárult István gyógykezeléséhez az Arany iskolában tartott rendezvényen, amelyet szintén a fiatalember megsegítésére tartottak

A rendezvény plakátján ugyan frappáns ismertetőt olvashattunk arról, hogy Na de ki az az István? - viszont mi azt is eláruljuk, hogy ki az a Nóri? Csapó Nóráról van szó, aki régóta vezet sajátos, alakformáló és állóképesség-javító edzéseket. Fényképeinken láthatják, hogy a résztvevő hölgyek nem sajnálták erőfeszítéseiket - és hozzájárulásaikat sem István érdekében. A fiatalember kezelésére ugyanis elfogytak az orvostechnológiai lehetőségek Európában: már csak Kínában van esély a gyógyulására. István a gimnasztikai edzésen személyesen is megköszönte a segítséget: a belépőjegyek ára az ő gyógykezelésének kasszájába került.

S ne feledjék: március 4-én sztárgála Istvánért - a Bartók Kamaraszínházban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!