Hírek

2011.02.09. 03:24

Gárdonyisok szánkótábora

Dunaújváros - Alpek Sárától és Szeitl Virágtól kapott levelet szerkesztőségünk. A Gárdonyi iskola 6. a osztályos tanulói arról számoltak be, hogy egyhetes szánkótáborban voltak az iskolával.

Szigeti Sándor

Az iskola igazgatója elmondta: még a régi Barátság iskolából hozták magukkal a szánkótábor szervezését:

- A barátságos éveket is beleszámolva legalább tizenöt éve hívjuk a gyerekeket ebbe a különleges táborba. Idén huszonnyolc diák és három felnőtt kísérő alkotta a csapatot - mesélte Tóthné Hoboth Mária.

A táborozóknak szerencséjük volt: a Szabó-hegyen éppen esett annyi hó, hogy elő lehetett venni a szánkókat, ródlikat. Persze számos más program is várta Kőszeg környékén a gyerekeket:

- Három-négy kilométerre voltunk a várostól, így aztán minden nap derekasan túráztunk. Megnéztük Kőszeg nevezetességeit, a Patikamúzeumot és a Postamúzeumot. A Jurisics-várat éppen felújították, ezért csak körbesétálni tudtuk. Bükfürdőn is voltunk kirándulni, este pedig remek játékos vetélkedőkkel töltöttük az időt - adtak hírt a gárdonyisok téli táborukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!