Hírek

2013.06.17. 16:03

Füzetek és tollak - iskolaszereket vár az Útkeresés szolgálat

Dunaújváros - A tanév végén minden szülő szanálja a gyerek iskolaszereit. Kérjük, ne dobja ki a még használható holmikat, mert mások még hasznát vehetik!

Körmendi Erzsébet

Az elmúlt évek hagyományait folytatva az Útkeresés Segítő Szolgálat az idei évben is megrendezi nyárbúcsúztató Játékfesztiválját - ezúttal augusztus 27-én -, amikor az adományokból összegyűjtött iskolaszerekkel próbál segíteni azoknak a családoknak, akik nem tudnak mindent megvenni a boltban a gyermeküknek, mert nem telik új iskolatáskára, tolltartóra, tornacipőre... és még sorolhatnánk. Nekik nagy szükségük van a segítségre! Ezért a szolgálat idén is meghirdette a fesztiválhoz kapcsolódó tanszerakcióját.

Egész nyáron  várják és örömmel fogadják a felajánlásokat, használt tankönyveket, a már megunt vagy feleslegessé vált játékokat, iskolaszereket (toll, ceruza, festék, füzet, vonalzók), iskolatáskákat, tolltartókat,  tornazsákokat, kinőtt tornaruhákat,  ünneplő ruhákat.  Az adományok között  a Játékfesztiválon válogathatnak a gyerekek - általában fél óra alatt minden elkel...

Adományaikat az Útkeresés Segítő Szolgálat épületében, a Bartók Béla u. 6b szám alatt fogadják a dolgozók  ügyfélszolgálati időben, vagyis  hétfőn, csütörtökön, pénteken  reggel  nyolc és délután négy  óra között, szerdán   pedig nyolc  és este hat óra  között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!