Hírek

2016.02.12. 19:49

Feltűzték a szalagot a végzős bánkis diákoknak is

Dunaújváros - A város középiskolái közül a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola tartotta a szalagavató ünnepségét péntek este.

Körmendi Erzsébet

A Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola idén is a hagyományok szerint ünnepelte végzős diákjait. A tizenkettedikesek osztálytánccal és keringővel készültek. Az ünnepi műsorban ezúttal felléptek a Pentelei Kurjantók, továbbá láthattuk Polgár Kitti táncát, hallhattuk Németh Kata és Muncan Arlen énekét, valamint Szabó Dávid zongorajátékát, Zakhar Vivien szavalatát. Az évfolyamének is nagy sikert aratott. Gyöngyössy Csaba igazgató a következő gondolatokkal köszöntötte az érettségi előtt álló ünnepelteket: – A szalag, amely ma feltűzésre kerül, sok mindent jelenthet. Gondoljuk ma azt, hogy a reményt jelenti, amely minden ilyen ünnepség üzenete lehet. A rólatok most készülő képek rögzítik ezt a bizonyos reményt is. Terveiteket és álmaitokat tanulásról és munkáról, szerelemről és szeretetről, karrierről és sikerről. A pedagógustársakkal arra szegődtünk négy, illetve öt éve, hogy ezen a néha hosszúnak tűnő úton, amit a középiskolás évek jelentenek társaitok és vezetőitek legyünk, reméljük, hogy sikerül annyi tudással megerősíteni benneteket, hogy sikerrel veszitek az előttetek álló akadályokat. Kísérjen utatokon mindaz, amit e szalag jelképez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!