Hírek

2017.07.20. 18:20

Várja a felajánlásokat az Útkeresés Segítő Szolgálat

Az augusztus 22-én jelentkező Játékfesztivál részét képezi a tanszerakció, amelyre az idén nyáron is várják a lakosság felajánlásait.

DH-információ

Nagy segítséget jelentenek a rászoruló családoknak a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskák, iskolaszerek, ünneplő- és tornaruhák, cipők. Emellett szívesen fogadnak játékokat, társasjátékokat, mese- és ifjúsági könyveket. Az Útkeresés ezúttal is próbál segíteni a gondozott gyermekek táboroztatásában. Ehhez kapcsolódóan szívesen fogadnak ágyneműt, törülközőt, gyermekruhát, cipőt, esőkabátot, esernyőt, gumicsizmát. A felajánlásokat az Útkeresés Segítő Szolgálat, Dunaújváros, Bartók B. u. 6/b szám alatt található épületében lehet leadni nyitvatartási időben: hétfőn 8-16 óra, szerdán 8-18 óra, csütörtökön 8-16 óra és pénteken 8-15.30 óra között. A szervezők ezúton is köszönik a lakosság segítségét.

Kissné Fekete Éva, az Útkeresés Segítő Szolgálat vezetője

Mindezzel párhuzamosan egy novella- és meseírópályázatot is meghirdettek. A három évtizedes múltra visszatekintő intézmény jubileumi pályázatának mottója: "Az összetartozás ereje", témája ebből fakadóan a család és az összetartozás. Az Útkeresés Segítő Szolgálat - kézzel vagy géppel írott - meséket, verseket, novellákat vár a pályázóktól maximum 3 oldal (A/4-es lap) terjedelemben. A fiatal szerzők három korcsoportban indulhatnak: 1-2. osztály, 3-4-5. osztály, valamint 6-7-8. osztály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!