Hírek

2016.12.22. 20:55

Fejleszteni fogják a dunaújvárosi lőteret

Dunaújváros - Év végi hangulat uralkodott a dunaújvárosi lövészek családjában is. December 16-án tartották meg az idei év értékelését, az év ünnepélyes zárását, és természetesen a díjátadás is megtörtént.

Jankó Árpád

Kezdjük a díjazottak névsorával. Kiemelkedő szakmai és oktatói munkájáért díjat kapott Gazda Gábor, a dinamikus szakág versenyigazgatója, és Alföldi József, a diák léglövészet oktatója. Díjazták azt a munkát is, amelyet Keményfi László végzett, kiemelkedő közösségi munkáját értékelték.

Szűcs László, a Dunaújvárosi Lövész Sportegyesület volt elnöke kapott díjat vezetőségi munkájáért és hogy az aktív sportolók se maradjanak ki az elismertek névsorából: Gurisatti Gyula és Dénes András kiemelkedő sporteredményéért vehetett át díjat. Az elismeréseket, díjakat Méninger János, a sportegyesület elnöke adta át.

A díjazottak: Keményfi László, Gurisatti Gyula, Gazda Gábor, Szűcs László, Lemes István Krisztián Fotó: amatőr felvétel

Köszöntője után azt is bejelentette az elnök, hogy a 2017-es esztendőben Dunaújváros lőterén megrendezendő hazai, illetve nemzetközi versenyek száma jelentősen, a terveknek megfelelően négyszeresére fog nőni. A dinamikus lövészszakosztály 2017. június 10-én a világszövetség oldalán is megjelenő III. nemzetközi verseny megrendezését is bejelentette. Ennek a nagyszabású viadalnak a versenyigazgatói munkájára Gazda Gábort kérték fel.

Méninger János elnök azt is elmondta, hogy a lőteret több helyen is felújítják, fejlesztik már az első félévben. Ezzel a lövészsport szerelmeseinek, élsportolóknak, versenyzőknek tudnak színvonalas versenyzéshez, gyakorláshoz kifogástalan helyszínt biztosítani. A sportkör elnöke természetesen megköszönte a lemondott elnöknek, Szűcs Lászlónak hosszú évek alatt elvégzett munkáját.

Az est folyamán számos ajándékot is kisorsoltak. Az egyik szerencsés nyertes Lemes István Krisztián volt. Az elnöki köszöntő természetesen a jókívánságokkal és a gratulációkkal ért véget. A Dunaújvárosi Lövész Sportegyesület büszke is lehet a sikereire, az eredményekre, hiszen 2016-ban csaknem száz dobogós helyezést szereztek a lövészek és az íjászok különböző helyi és országos versenyeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!