Hírek

2017.06.13. 15:20

Fedett buszváróval gyarapodott Mezőfalva

MEZŐFALVA Utak, járdák, buszmegállók - A mindenkit érdeklő témában kérdeztük Márok Csaba polgármestert.

Horváth László

- A közelmúlt örvendetes híre, hogy újabb fedett autóbuszváróval gazdagodott Mezőfalva. A Székesfehérvár irányába tartó utasok komfortja növekedett a központi megállóban elhelyezett építménnyel, amelyet Mezőfalva önkormányzatának megbízásából helyi vállalkozó készített. A megálló kinézetben is illeszkedik a szemközti, már meglévő utasváróhoz. Annyi a nem elhanyagolható különbség, hogy szinte tizedáron valósult meg! - hangsúlyozta Márok Csaba, Mezőfalva polgármestere.

Az új buszváróban már nem áznak a Székesfehérvár felé utazók

Majd hozzátette: - A közlekedéshez tartozik még, hogy a településen tovább folytatódik a járdák, utak rendbetétele. Jelenleg a kátyúzás előkészítése, a burkolat felvágásának munkálatai láthatóak az utcákban, amire az idén is komoly összegeket fordít az önkormányzat. Sokakat érint a Velinszky utcai megálló létesítése, amelyhez engedélyes tervvel rendelkezik a falu. Belátható időn belül megkezdődik a hozzá vezető járda kiépítése - kaptuk a tájékoztatást Márok Csabától, Mezőfalva polgármesterétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!