Hírek

2017.02.16. 17:25

Vasárnap óta nincs fűtés a Május 1. utcában

Dunaújváros - Felháborodott olvasó jelentkezett szerkesztőségünkben. Indulatos előadásából kiderült, napok óta fáznak.

Balla Tibor

Ingerülten mesélte: a probléma vasárnap kezdődött a Május 1. utca páros oldalán. Mégpedig úgy, hogy a téli időjárás ellenére kihűltek a radiátorok.

Ez önmagában még nem adna okot a felháborodásra, viszont a helyzet azóta sem változott. Délben még mindig hidegek voltak a radiátorok az utca páros oldalán olvasónk lakhelyén.

A két radiátor közül csak az egyik teszi a dolgát, de költségesen Fotó: Ady Géza

Felindultságának kettős oka van. Egyrészt a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. ügyfélszolgálatán sem kapott megnyugtató választ. Már ott nehézségekbe ütközött, hogy a hibabejelentés telefonszámait sorra hívta, és egyetlenegyet talált csak, amelyet fel is vettek az ügyintézők. Ezt mi is megtapasztaltuk, a hibabejelentő számot tárcsázva az automata ugyan felvette, de az ügyintéző folyamatosan foglalt volt.

Másrészt azon háborgott emberünk, hogy vajon a lassan egy hete tartó olajradiátoros fűtés költségét, a megnövekedett villanyszámlát vajon ki téríti meg számára. Ráadásul azt az információt kapták, napokig nem várható változás.

Göblyös Bélát, a DVCSH ügyvezetőjét lapzártánkig nem sikerült elérnünk.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!