Hírek

2010.03.01. 03:25

Farsangoltak a Sirályosok

Rácalmás - Tejet sajnos már nem adó euro-tehenek, a saját ünnepükről lekésett mikulások, bohócok - idén is farsangolt a Sirály Horgászegyesület tagsága.

Szabó Betty

De ne szaladjunk ennyire előre. A Sirály Horgászegyesület szombat esti farsangi mulatságának ugyanis komoly, s ezúttal némiképpen különleges forgatókönyve volt. A Jankovich Miklós Általános Iskola 3.a osztálya ugyanis igazán eredeti módját választotta a pénzgyűjtésnek. A gyerekek három osztálytársukon szeretnének segíteni, akiknek egyébként nem telne rá, hogy részt vehessenek az osztálykiránduláson. Összeálltak hát, és egy színdarabbal házalnak, különféle rendezvényeken lépnek fel. Így került Maugli és a vadon többi állatkája a horgászok farsangi mulatságára, ahol a diákok fergeteges sikert arattak produkciójukkal. Cserébe az egyesület adakozik az iskolai alapítvány számára, a három kisdiák megsegítésére - mondta el Deák Sándor vezető. A gyerekek után a pedagógusok is felléptek, ők tűzoltónak öltöztek, úgy mókáztak. A jelmezbál egészen pirkadatig tartott a rácalmási Horgásztanyán, jókedvűen ropta idős és fiatal.

Címkék#farsang

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!