Hírek

2010.11.20. 18:26

Extrém és hétköznapi

Székesfehérvár - Extrém és a mindennapokban is hordható frizurákat, sminkeket láthatott a közönség az első fehérvári divat- és hajshow-n.

zaol.hu

Merész, kontrasztos színek, extravagáns vágások, csillámos, füstös sminkek jellemezték az első fehérvári divat- és hajshow modelljeit, akiknek stílusát természetesen helyi fodrászok és sminkesek álmodták meg. Ám, mint kiderült, nagyrészt nem a színpadra, hanem mindennapi viseletre terveztek, vagy legalábbis a szombat estékre, amelyeken csilloghatnak, tündökölhetnek a nők.

- Arra törekedtem, hogy mindennap hordható frizurákat készítsek, amelyek azonban mégsem hétköznapiak – árulta el Takácsné Hegedűs Hajnalka fodrász a Dreamhall-beli eseményen, aki egy fiatalemberen a hajtetoválás műfaját mutatta be, egy hölgymodellnek pedig elölről tekintve átlagos rövid frizurának tűnő, hátulról azonban meghökkentő, felfelé fésült és rögzített hajkölteményt varázsolt.

A bizsuk, ruhák, hajkozmetikumok sem maradhattak ki az eseményről, a hölgyek nagy örömére, akik így nem csak a mai magyar hajtrendekkel, de néhány jelentős szépségipari újdonsággal is megismerkedhettek. Így például egy újfajta hajhosszabbítási technikát, egy tartós műszempilla felrakási módszert is bemutattak, amelyek hamarosan a fehérvári nők kedvencei közé is tartoznak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!