Hírek

2016.11.22. 15:31

Értékes mozaikok - Nyertesünk Zalakarosra utazik párjával

A Pannon Lapok Társasága Mozaikkereső játékának egyetlen dunaújvárosi díjazottját kedden jutalmaztuk, méghozzá egy wellness pihenéssel!

Ezúttal Erdélyi József a nyertes, pedig családjában a lánya a fő „szerencsejátékos", most viszont a családfő kísértette meg Fortunát. Bár a fődíj, a Dacia Duster nem Dunaújvárosban talált gazdára, József így sem elégedetlen:

- Nyilván örültem volna a fődíjnak, pláne, hogy öreg autóm már megérett a cserére, de így is boldog vagyok. Régebben sokat jártam Zalakarosra, de ez most más lesz! A párommal, Évával nagyon szeretjük a melegvizes fürdőket, és biztos, hogy kipróbálunk még egy-két kényeztető kezelést is a wellness részlegen.

Egyetlen dunaújvárosi díjazottként Erdélyi József vehette át nyereményét Körmendi Erzsébet hírszerkesztő kolléganőnktől Fotó: Ady Géza

Nyertesünk legrégebbi előfizetőink egyike, hiszen édesapja 1955-től járatta a helyi újságot, majd 1973-tól József lett hűséges előfizetője a Dunaújvárosi Hírlapnak. Sokszor talál benne érdekes cikket, fotót, amelyeket gondosan kivág, eltesz. A lelkiismeretes gyűjtésnek Mozaikkeresőnkön is nagy hasznát vette. Gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!