Hírek

2017.07.18. 11:30

"Engem ott fent is szeretnek" - Kiengedték a kórházból Menczinger Katát

Ma reggel kiengedték a kórházból Menczinger Katalint, a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitányát, aki hétfőn szenvedett autóbalesetet.

Szabó Szabolcs

- Nagyon megijedtem, őszintén szólva még most is a történtek hatása alatt vagyok. Többször is visszaidéztem magamban az eseményeket: egy előzési manőverbe kezdtem, amikor az általam előzni kívánt autó rám húzta a kormányt. Ezek után megpróbáltam az úton tartani a kocsit, de csak kacsáztam az aszfaltozott útfelület és az azt szegélyező murvás rész között. Végül erről lesodródtam, a kocsival három is megpördültem az árokban. Csoda hogy, így megúsztam, valaki ott fent nagyon szerethet engem, hiszen ebből sokkal komolyabb baj is lehetett volna - mondta el a DH-nak a válogatott pólós, akit a következő napokról is kérdeztünk: - Még vár rám pár kontrollvizsgálat, ha ott mindent rendben találnak az orvosok, akkor reményeim szerint már hétfőtől csatlakozom a csapathoz és folytatom a felkészülést az Universiade játékokra. A sérülések nyomát még érzem. Itt egy húzódás, ott egy zúzódás, de nem ez a lényeg, már várom, hogy némi pihenés után visszatérjek a medencébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!