Hírek

2013.08.14. 22:00

Perkáta régiséggyűjtői mutatják be gyűjteményüket

A perkátai régiséggyűjtők különlegességeket sorakoztatnak fel és tárnak az érdeklődők elé. Érdemes elmenni a kiállításukra.

Dunaújvárosi Hírlap

A Perkátai Régiséggyűjtő Egyesület újabb nagy dobásra készül. A júliusiban tartott sikeres motoros találkozó után, szeptember hetedikén és nyolcadikán egy rangos kiállítást szerveznek, mégpedig ilyen figyelemre méltó témában, mint Eleink hagyatéka témában. A kiállítás az említett két napon reggel nyolc és este hét óra között lesz megtekinthető a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tornatermében.

A belépődíj jelentéktelen, háromszáz forint - az egyesület tevékenységét támogatja - , a 14 év alattiaknak pedig ingyenesen megtekinthető a bemutató.

Piros László egyesületi tag mutatott be egy régi kerékpárt a nemrég megrendezett kastélykerti motoros találkozón

 

Szabadtéri járműbemutató is lesz a rendezvényen, valamint a helyi régiséggyűjtők motorkerékpár és kerékpár gyűjteményét is megtekinthetik az érdeklődők. A kastélykerti bolhapiacra pedig várják a portékájukat kínáló régiséggyűjtőket, kereskedőket.

A kiállítás mindkét napján ingyenes kastélykerti traktortúrával szórakoztatják a vendégeket a perkátai kastélykertben. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, akit érdekel eleink hagyatéka!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!