Hírek

2013.03.22. 08:12

Elmaradt bírságokat fizettettek be a rendőrök

Dunaújváros - Három emberrel szemben intézkedtek a rendőrök, mert nem fizették be a rájuk kiszabott bírságot, s ezért el is zárhatták volna őket.

duol.hu

Dunaújvárosban, az Arany János utcában igazoltattak egy helyi lakost a rendőrök március 21-én. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy több szabálysértési bírsága nincs befizetve a 27 éves férfinek. Mivel a férfi a legközelebbi postahivatalban a járőrök jelenlétében a bírságokat befizette, az elővezetésétől eltekintettek.

Az Erdősoron és a Aranyvölgyi úton is hasonló mulasztás miatt intézkedtek a dunaújvárosi rendőrök a fenti napon. Ezeken a helyeken egy 34 éves férfinek és egy 25 éves nőnek kellett rendeznie a bírságait, hogy ne változtassák át azt elzárásra. Mind a két személy befizette a tartozásait az intézkedés során, amit követően az egyenruhások szabadon bocsátották őket – tájékoztatott pénteken a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!