Hírek

2016.04.28. 18:20

Élhető környék legyen

Dunaújváros - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik képviselőjelöltje, Barta Endre, amelyen az új Vasmű út problémáiról, illetve azok megoldásáról beszélt.

Gallai Péter

Barta Endre a helyszínen úgy fogalmazott, jól mutatja a 4-es körzet helyzetét - ahol felnőtt, így ismeri és szívén viseli a környék sorsát -, hogy legtöbbször ugyanazok a gondok jelennek meg, csak más és más köntösben. A lakókat nagyon irritálja, emellett közbiztonsági és közegészségügyi problémát is felvet, hogy a Vasmű út 43-as épület mögötti bokros területet sokan illemhelynek használják. Ezt a helyzetet gyorsan orvosolni kell.

Barta Endre és Szabó Barnabás: ez a rész illemhelyként működik Fotó: Zserdorvits Enikő

A jelölt, az ott élő Szabó Barnabással együtt megmutatta azt is, probléma az épületek mögötti parkolás, sokan az ablakok alá állnak. Ez pedig veszélyes, hiszen például baj esetén a tűzoltóautó nem tud odaállni. A környéken húsz-huszonöt parkoló kialakítására van lehetőség, így megoldódna ez a helyzet. Az elrontott beruházásokat mutatja a nemrég lebetonozott sportpálya, amin megáll az esővíz, lehet majd javítani. A Jobbik jelöltje szerint az itt élők örülnek a választásnak, hiszen végre nem csak ígéreteket, hanem megvalósított fejlesztéseket is kapnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!