Hírek

2014.02.12. 11:44

Elfogták a rendőrök a kulcsi hétvégi házak fosztogatóját

Egy közúti igazoltatás során a dunaújvárosi járőrök lopott dísztőrt találtak egy férfinél, ezzel bukott le a betörő, aki hétvégi házakba tört be a környéken.

Fotók: FMRFK

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat H. Róbert 42 éves fedél nélküli személlyel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A gyanúsított a rendőrség információi alapján több hétvégi házba tört be Kulcson, Rácalmáson és Dunaújvárosban az év eleje óta. A férfit  február 4-én délután igazoltatták a járőrök Dunaújvárosban. Az intézkedés során a terhelt csomagjában egy dísztőrt találtak az egyenruhások, amiről érdemben nem tudott nyilatkozni, de az adategyeztetéseket követően megállapították a rendőrök, hogy betörésből származik.

A férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett és a helyszíni kihallgatáson megmutatta a nyomozóknak mely házakba tört be. Előzetes letartóztatásban folyik ellene a büntetőeljárás - közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!