Hírek

2017.07.16. 17:40

Minden véget ér, a Rockmaraton is

DUNAÚJVÁROS - A vasárnap már a sátorbontásé, pakolásé, a sebek nyalogatásáé és a pihenésé volt a Rockmaraton látogatói számára.

Balla Tibor

Amennyire várták a kezdést, annyira tolták volna még a befejezést a harmadik dunaújvárosi Rockmaraton Fesztivál látogatói. Szombaton este még csúcsra járatták a színpadok előtt a bulit, mára pedig már csak az utómunkálatokat végzőkkel találkozhatunk a Szalki-szigeten járva. Akad az is elég.

 

Varga Zoltán, a fesztivál operatív szervezője úgy fogalmazott: Ez volt talán az eddigi legboldogabb fesztiválunk, ezen éreztük a legjobban magunkat, mármint a szervezők is, és bízom benne, hogy ez a közönségre is kisugárzott. Ehhez több dolog is hozzájárult. Egyrészt, hogy jó idő volt hat napig, másrészt hogy idén is probléma és konfliktus nélkül lezajlott a fesztivál. Az első egy-két nap voltak bejelentések a hang miatt, utána sokat javítottak rajta. A harmadik legfontosabb az, hogy szerencsére sokan voltunk idén, és ez a tábor hitet tett a fesztivál mellett, hogy nekik ez fontos. Ez jó megerősítés számunkra a folytatáshoz. Nézőszám tekintetében elértük a napi ötezer főt, tehát összességében harmincötezer látogatónk volt. Az ő kiszolgálásukról, biztonságukról több százan gondoskodtak.

Vasárnap délután négykor zártuk a fesztivált, de még pár nap munka hátravan. Szerdán kellene levonulnunk, de elképzelhető az is, hogy már kedden végzünk. Akkor már csak a helyszín kitakarítása van hátra. Ennek a nagy része megvan, de az utolsó napon még egyszer végigjárják. Szerdán, de legkésőbb csütörtökön olyan állapotban lesz a sziget, ahogyan átvettük - fogalmazott Varga Zoltán. A fesztivál jövőjét illetőleg hamarosan várható bejelentés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!