18°
19°
10°

Egy bulimeccsel lazítottak – Polgármesterek, képviselők, rendőrök, tűzoltók fociztak szombaton

Baracs – Mindannyian a közös ügyért dolgozunk, így fontos, hogy ne csak a hétköznapokon találkozzunk – ismertette a havonta egyszer, mindig más településen rendezett találkozó lényegét Várai Róbert Baracs polgármestere.

A rendkívül sportszerű és jó hangulatú mérkőzéseket a szokás szerint most is közös vacsora zárta. Nem könnyű manapság a településirányítók és védők élete. Az embertpróbáló hétköznapok után néha szükség van lazításra is, melyhez kiváló lehetőség a foci.

A Fejér Megyei Önkormányzat, a dunaújvárosi tűzoltók, a községi polgármesterek és rendőrök jó hangulatú, sportszerű meccseken küzdöttek az elsőségért. A játékot Rácz Ferenc dirigálta

Dunaújváros és környékének rendőreiből, a körzet polgármesteriből, képviselőiből, a dunaújvárosi tűzoltókból és a Fejér Megyei Önkormányzat képviselőiből verbuválódott alkalmi csapatok havonta egyszer összejönnek egy barátságos focikupára. A rendezvény elsősorban a pihenésről, szórakozásról szól, de mellette remek kapcsolaterősítő szerepet is betölt. A mérkőzések szünetében a házigazda Várai Róbert beszélt lapunknak a kupa céljáról.

– Elsősorban a szórakozás, pihenés érdekében hoztuk létre a sporttalálkozó rendszerét. A résztvevők a lakosság szolgálatában tevékenykedő szakma képviselői, így a közvetlen, jó hangulatú mérkőzések alkalmával tovább erősíthetjük a közös célok eléréséhez szükséges kapcsolatokat. A mostani összejövetel szervezője, finanszírozója Baracs önkormányzata. A váltó rendszerű, rendőrök, polgármesterek által alapított kupa találkozói során voltunk már Előszálláson, Mezőfalván és Pusztaszabolcson is.

Feketében Molnár Tibor előszállási kmb-s harcol a baracsi Brandtner Dániellel

– A kupa történetében eddig 3:1 a polgármesterek javára – kaptuk a rövid tájékoztatást Várai Róberttől. A szombati napon azonban mégsem folytatódott a polgármesterek csapatának sikersorozata. Ezúttal a Fejér Megyei Önkormányzat együttese állhatott a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. A további helyezések: polgármesterek, rendőrök, tűzoltók. A foci után vacsorával és díjazással zárult a rendezvény.

A baracsi találkozón az előszállási körzeti megbízott Molnár Tibor kapta a legjobban teljesítőnek szóló elismerést.

Áprilisban Nagyvenyimen folytatódik a lakosságért dolgozók háziversenye.

 

 

 

 


Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Jól tartják magukat
Legendás topmodellek emlékeztek a divatcézárra Milánóban
Képküldőjáték / 44 perce
„Első nap az iskolában” nyereményjátékunk győztesei!
Mutatjuk, kik a szerencsés nyerteseink!
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
A hős / 1 órája
Tizenkét életet mentett meg eddig Frida, a mexikói keresőkutya
Az anyatejnek nincs párja / 2 órája
Újra nő a szoptató édesanyák száma, de nem eléggé
Koncert / 2 órája
Majdnem valaki címmel Udvaros Dorottya a MOM-ban énekel
Dunaújváros / 2 órája
Futócipőt húzott a város! (Frissítve)
Szabó Szabolcs
Klímastratégia / 3 órája
A klímavédelem és a változás veszélyei! Alakítsunk ki stratégiát együtt!
L. Mészáros Irma
Esős ősz – Nyereményjáték / 4 órája
Borongós őszi pillanatkép Dunaújvárosból – – Küldjön képet és nyerjen egy esernyőt!
duol.hu