Hírek

2016.03.06. 12:39

Egy bulimeccsel lazítottak - Polgármesterek, képviselők, rendőrök, tűzoltók fociztak szombaton

Baracs – Mindannyian a közös ügyért dolgozunk, így fontos, hogy ne csak a hétköznapokon találkozzunk – ismertette a havonta egyszer, mindig más településen rendezett találkozó lényegét Várai Róbert Baracs polgármestere.

Horváth László

A rendkívül sportszerű és jó hangulatú mérkőzéseket a szokás szerint most is közös vacsora zárta. Nem könnyű manapság a településirányítók és védők élete. Az embertpróbáló hétköznapok után néha szükség van lazításra is, melyhez kiváló lehetőség a foci.

A Fejér Megyei Önkormányzat, a dunaújvárosi tűzoltók, a községi polgármesterek és rendőrök jó hangulatú, sportszerű meccseken küzdöttek az elsőségért. A játékot Rácz Ferenc dirigálta

Dunaújváros és környékének rendőreiből, a körzet polgármesteriből, képviselőiből, a dunaújvárosi tűzoltókból és a Fejér Megyei Önkormányzat képviselőiből verbuválódott alkalmi csapatok havonta egyszer összejönnek egy barátságos focikupára. A rendezvény elsősorban a pihenésről, szórakozásról szól, de mellette remek kapcsolaterősítő szerepet is betölt. A mérkőzések szünetében a házigazda Várai Róbert beszélt lapunknak a kupa céljáról.

- Elsősorban a szórakozás, pihenés érdekében hoztuk létre a sporttalálkozó rendszerét. A résztvevők a lakosság szolgálatában tevékenykedő szakma képviselői, így a közvetlen, jó hangulatú mérkőzések alkalmával tovább erősíthetjük a közös célok eléréséhez szükséges kapcsolatokat. A mostani összejövetel szervezője, finanszírozója Baracs önkormányzata. A váltó rendszerű, rendőrök, polgármesterek által alapított kupa találkozói során voltunk már Előszálláson, Mezőfalván és Pusztaszabolcson is.

Feketében Molnár Tibor előszállási kmb-s harcol a baracsi Brandtner Dániellel

- A kupa történetében eddig 3:1 a polgármesterek javára - kaptuk a rövid tájékoztatást Várai Róberttől. A szombati napon azonban mégsem folytatódott a polgármesterek csapatának sikersorozata. Ezúttal a Fejér Megyei Önkormányzat együttese állhatott a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. A további helyezések: polgármesterek, rendőrök, tűzoltók. A foci után vacsorával és díjazással zárult a rendezvény.

A baracsi találkozón az előszállási körzeti megbízott Molnár Tibor kapta a legjobban teljesítőnek szóló elismerést.

Áprilisban Nagyvenyimen folytatódik a lakosságért dolgozók háziversenye.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!