Hírek

2017.07.10. 15:16

Dobogón a Pentele Police horgászcsapat

DUNAÚJVÁROS A maconkai víztározón rendezték meg az ország legnagyobb, meghívásos rendőr horgászversenyét, amelyen a dunaújvárosi Pentele Police csapata összetettben a 3. helyen végzett. A csapatból Nagy Tibor az egyéni második helyet szerezte meg kiváló teljesítménnyel.

Körmendi Erzsébet

A XVI. Országos Rendőr Meghívásos Horgászversenyt a Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület vizén, a maconkai víztározón rendezték meg július 7-én, múlt héten pénteken. A viadalra rekordszámú, összesen 42 csapat nevezett. A híres maconkai víz ezúttal is nehéz feladat elé állította a horgászokat, a kisorsolt helytől függően termetesebb pontyokra, szép keszegfélékre lehetett horgászni, de egyes helyeken az apró snecik horogra csábításával is szép eredményt lehetett elérni.

A Nagy Tibor, Szakács Krisztián, Körmendi János alkotta dunaújvárosi csapat harmadik helyezett lett a rangos, országos versenyen

A dunaújvárosi rendőrök Pentele Police csapata ezúttal is nagyszerűen szerepelt a versenyen: a Körmendi János, Nagy Tibor, Szakács Krisztián összeállítású együttes a különösen népes mezőnyben a legjobbak között, mégpedig a 3. helyen végzett, nem sokkal lemaradva a második helyezettől. A csapatból Nagy Tibor saját szektorában a legtöbb halat fogta, így a végelszámolásnál 126 versenyző közül ezüstérmes lett, a 2. helyen végzett.

A szép siker után nem sokat kell várni az újabb megmérettetésre, egy hét múlva Kunhegyesen, a Nagykunsági Öntöző Főcsatorna versenypályáján lesz a következő versenye a Pentele Police-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!