Hírek

2013.02.27. 17:01

Csőtörés Dunaújvárosban

Nagy mennyiségű víz tört felszínre szerdán délután a dunaújvárosi Pince soron - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

duol.hu

Szabó-Bisztricz Anett megyei szóvivő korábbi tájékoztatása szerint egy 400 milliméter átmérőjű nyomóvezeték törött el, amely a Dunából szállítja a nyersvizet a tisztítóműbe. A káresethez a katasztrófavédelem dunaújvárosi hivatásos tűzoltó egysége vonult. A helyszínen a feltörő víz alámosta a Pince sor útburkolatát, ahol 2-3 négyzetméteres kráter alakult ki. A közműszolgáltató szakemberei a vezetéket két oldalról leszakaszolták. A kiömlő víz a közeli patakmederbe folyt. A csőtörés a lakossági ivóvízellátást nem befolyásolja! Személyi sérülés nem történt. A Pince sort lezárták.

Polgárőrök vigyáznak a Csőtörés miatt lezárt Pince soron (Nagy János polgárőr)

Fotó: Vohlmann György

Szerdán egy másik eset is történt: a vízszolgáltatás áramkimaradás miatt szünetelt a városban. A két eset közötti összefüggést a szolgáltató vizsgálja.
Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!