Hírek

2014.09.10. 13:45

Castrum Művészeti Napok

Dunaújváros - Tömény kulturális programcsomaggal várja az érdeklődőket a hét végén az MMK.

Szabó Szabolcs

Szeptember 12-én, pénteken 17 órakor a BonaVox Női Kar koncertjével indít a háromnapos programsorozat. Az esti műsorsávban, 19 órától pedig a Hajnali utazók zenekar lép fel a Munkásművelődési Központ Music Klubjában.

Másnap, szombaton délelőtt 10 órakor a hivatalos megnyitóval és a Játékos tudománnyal címmel jelentkező interaktív kiállítással folytatódik a kavalkád.

Délután egy órától egészen négy óráig táncbemutatók sora (My Way Dance School, Violin Művészeti Iskola, Varga Zsuzsa és Fejér István latintánc) és Suplicz Mihály vezette táncház várja a közönséget. 16 órától színpadon a Szeleburdi Színház, majd 17 órától az Írisz Versszínpad, 19 órától a Kockás Kapca koncertjével zár az MMK.

Suplicz Mihály (középen) és a Vasas Táncegyüttes is fellép a Castrum Művészeti Napokon

Vasárnap kezdés 10 órától, a fent már említett Játékos tudomány interaktív kiállítással az MMK udvarán majd 13 és 16 óra között ismét a táncosoké a főszerep (Vasas Táncegyüttes, Black Jazz Dance, World Dance Hungary, Suplicz Mihály táncháza)

Délután négy órától ismét jön a Szeleburdi Meseszínház Kuglófkirály udvarában című műsora, 17 órától az Ayarti Hastánc csoport, 18 órától pedig Szerecz Róbert vezette Zumba foglalkozás csábítja az érdeklődőket.

Végül 19 órától Ifj. Pálfalvi János előadóestjével zárul a programsorozat.

A rendezvény ideje alatt szombaton és vasárnap 10 órától a Míves emberek vására is színesíti a kínálatot, emellett játszóházzal, gyermekfoglalkozásokkal és izgalmas családi vetélkedőkkel is várják az érdeklődőket a szervezők.

A Castrum Művészeti Napok programsorozat minden eseménye ingyenesen látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!