Hírek

2012.12.28. 16:22

Buszközlekedés az év végén

Dunaújváros - Változatosan alakul az év utolsó napjaiban a helyi és a távolsági buszmenetrend. Fontosabb részletek.

Szabó Szabolcs

December 29-én, szombaton a szabadnapokon hatályos menetrend lesz érvényben a helyi és a távolsági buszközlekedésben.   Az év utolsó két napján, 30-án és 31-én, vasárnap és hétfőn pedig a  munkaszüneti napra érvényes menetrendet kell figyelembe venni a közlekedőknek.

A 2013-as esztendő első napján, január 1-én, azaz a jövő héten  kedden munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint járnak a buszok. Január másodikán, jövő héten szerdán a tanszünetben érvényes rend szerint, január harmadikán, csütörtökön pedig a hét első iskolai előadási napjára  meghirdetett menetrend szerint közlekedteti járatait az Alba Volán.

 

Az év utolsó és új év első napjain máshogy közlekednek a buszok (Fotó: Lázár Zsolt)

Fontos megemlíteni, hogy a várható utasforgalom-csökkenés miatt december 31-én, Szilveszter napján az utolsó helyi járatok este hét órakor indulnak el a végállomásokról. Az év utolsó napján az éjszakai műszakváltáshoz érkező helyközi autóbuszok 20.45 és 22.45 között minden, az útvonalukba eső megállóhelyen megállnak, s a  helyi járati bérlet- és menetjegyek is  érvényesek rajtuk!

A műszakváltásokhoz  az alábbi vonalakon közlekednek a helyi járatok: a  44-es jelzésű busz 21  órakor indul  a végállomásról az  Újtelepről. Visszafelé a  44-es  22 óra 10 perckor indul a  Papírgyár étteremtől - betérővel érinti a járat a vasútállomást is!  A 8-as jelzésű busz 21 óra 15 perckor  indul az autóbusz állomásról. Visszafelé a 8-as busz  22 óra 20 perckor indul, szintén a Béke térről. Bővebb tájékoztatást  a (25) 412-711-es számon kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!