Hírek

2016.02.10. 19:26

Bűncselekmény miatt nyomoznak a Petőfi Sándor utcában (frissítve)

Dunaújváros – Rendkívüli rendőri jelenlétet tapasztalhattak szerdán a Petőfi utcában élők. A hatóságok egyelőre szűkszavúan nyilatkoztak a történtekről.

duol.hu

Lapunak több olvasó is jelezte szerdán, hogy ritkán tapasztalt rendőri intézkedés zajlik a Petőfi utcában. Tovább fokozta a rejtélyt, hogy az ügyben a Tolna megyei rendőrök intézkedtek, nem területileg illetékes megyei főkapitányság munkatársai. Molnár Ágnes r. főtörzsőrmester, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a DH megkeresésére elmondta: munkatársai nyomozati cselekményt hajtottak végre, melyről a nyomozás érdekeire való tekintettel később adnak majd részletes tájékoztatás. Késő estig - több nem hivatalos forrásból - úgy értesültünk, hogy életellenes bűncselekmény ügyében vizsgálódtak a hatóság emberei. A rendőrök szerda hajnalban jelentek meg a Petőfi utcában található családi ház előtt. A sajtó munkatársait sem engedték a helyszín közelébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!