Hírek

2011.04.09. 10:06

Bumeráng: a korábban kitiltott műsorban vendégeskedett a polgármester

Dunaújváros - Ajándékváltás, szíves invitálás a Parázs-Varázsra - Cserna Gábor polgármester is a vendége volt a korábban kitiltott Bumeráng rádiós műsornak.

Szabó Szabolcs

 

A történet nagyon egyszerű, egy okosan gondolkodó városvezetés a Neo FM-nek kívánt reklámot - e humoros választ adta Cserna Gábor polgármester a Bumeráng rádióműsor emlékezetes területfoglalási mizériájára az adás vendégeként tegnap. A Bumeráng tavaszi országos turnéja keretében érkezett pénteken Dunaújvárosba. A Dózsa György út és Vasmű út sarkán felállított üvegkalicka stúdió vendége volt a polgármester, aki a már idézett humoros felvetést követően a két évvel ezelőtti Vogavadászat című műsor keltette közlekedési anomáliákkal indokolta, hogy első körben nem kapott területfoglalási engedélyt az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsora.

A jókedélyű beszélgetésen a kezdeti hátrányból sikerült némi előnyt is kovácsolni. Cserna megemlítette, hogy a város idén ünnepli hatvanadik születésnapját, sőt, a Bumeráng szerkesztő-műsorvezetőit meginvitálta a város egyik legnépszerűbb rendezvényére a május végén esedékes Parázs-Varázsra. A Bochkor-Boros-Voga hármas pedig köszönte szépen a jövendőbeli vendégvárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!