Hírek

2017.06.09. 11:10

Bringatúra startja: szombat!

Városunk ikonikus eseménye a bringatúra, amely most szombaton délelőtt kilenckor indul a Városháza térről.

Dunaújvárosi Hírlap

Harmincharmadszor rendezik meg Dunaújváros és Mezőfalva között a bringatúrát szombaton, reggel kilenc órától! A start, mint mindig, a város főterén, a Városháza téren lesz.

A táv Mezőfalváig és vissza tart. Az eseményt számos rendezvény kíséri.

A Városháza térről rendőri felvezetés és biztosítás mellett indulnak el a kerékpárosok Mezőfalvára, a hagyományok szerint szombaton délelőtt kilenc órakor.

Fotó: Ady Géza

Mint mindig, ezúttal is lehet majd tombolát vásárolni (sorsolás a visszaérkezés után, ugyancsak a főtéren), és emellett mindenkit értékes ajándékok, fagyi, frissítők, kürtős kalács, büfé, BMX-bemutató, ha szükséges, akkor kerékpár-gyorsszerviz, valamint pihenőhelyek várnak.

Mivel ez hagyományosan családbarát rendezvény, természetesen ezúttal sincs részvételi korhatár, tehát gyermekek is indulhatnak – azért nem árt figyelemmel lenni a biztonsági rendszabályokra.

Mezőfalván rövid pihenő után indulhat vissza a mezőny Dunaújvárosba, természetesen ismételten rendőri biztosítás és felvezetés mellett.

A városban a megfáradt túrázókat a főtéren egyebek között a tombolanyeremények kisorsolása és némi esztrádműsor várja – ahogyan az nálunk már hagyomány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!