Hírek

2006.09.05. 02:26

Bővült a szervezet

Adony (ko) - Öt főre bővült az Adonyi Többcélú Kistérségi Társulás mellett működő munkaszervezet létszáma, miután a társulási tanács a legutóbbi ülésé ...

Mórocz Zsolt

Adony (ko) - Öt főre bővült az Adonyi Többcélú Kistérségi Társulás mellett működő munkaszervezet létszáma, miután a társulási tanács a legutóbbi ülésén hozzájárult Simon Katinka Leader munkatárs 2008. december 31-ig szóló kinevezéséhez. A munkaszervezet új hivatali helyiségében, az okmányiroda feletti szinten kialakított tanácsteremben rendezett ülésen elfogadták az első féléves normatíva elszámolásról szóló beszámolót. A tanács úgy határozott, hogy a munkaszervezet vizsgálja meg annak lehetőségeit, milyen feltételekkel vehetik igénybe az új iskolabuszt a civil szervezetek, illetve a külföldi testvértelepülési látogatások céljaira a szervezők. A bejelentések között hangzott el, hogy szeptember 13-án delegáció utazik Perkáta kínai testvértelepülésére, amelynek vezetője a kistérség és Fengtai kerület között létesítendő együttműködési megállapodás szándéknyilatkozatát is magával viszi. A választások előtti utolsó társulási tanácsülést szeptember 16. és 23. között rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!