Hírek

2017.03.24. 17:10

Folytatódó kampány, figyelem az idősekre - ülésezett a helyi bizottság

Dunaújváros - Csütörtökön ülést tartott a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság, a Magyar Közút helyi mérnökségén.

Gallai Péter

A taggyűlésen tizennégyen vettek részt, s jelen volt Illés Mihály alezredes, a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára is. A tagokat a DBB vezetői tájékoztatták a Tegyünk együtt a baleset-megelőzésért akciójáról, illetve a Biztonságos közlekedés gyermekszemmel című rajzpályázatról. Mindkét kampány befejeződött, sok bejelentés jött az elsőre, a rajzpályázatra pedig 122 alkotás érkezett nyolc óvodából és két iskolából.

Az ülés házigazdája, Soltész Gyula bemutatta a telephelyet is Fotó: Ady Géza

A tagokat tájékoztatta a bizottság a 2017-évi programtervéről, amit elfogadtak. A legfontosabb, hogy folytatódik a gyalogos és kerékpáros balesetek megelőzését célzó kampány, kiegészülve az időskorúak baleset-megelőzésével. Utóbbiak számára felvilágosító előadásokat szervez a jövőben a DBB.

A gyűlésen egyéb baleset-megelőzési javaslat is született, amelyről tájékoztatják az illetékes közútkezelőt Az ülést követően a házigazda, Soltész Gyula mérnökségvezető bemutatta a telephelyet és gépparkot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!