Hírek

2014.09.11. 15:15

A szükséges ajánlás többszörösét gyűjtötte össze a Fidesz

Dunaújváros - A önkormányzati választások előtti kampány első hivatalos részéről, a jelöltállításról és a folytatásról tájékoztatta a helyi média képviselőit Cserna Gábor, a Fidesz dunaújvárosi elnöke csütörtökön.

Körmendi Erzsébet

A Fidesz polgármester-jelöltje és tíz egyéni képviselőjelöltje a szükséges ajánlás többszörösét adta le a helyi választási irodán, a kompenzációs listával együtt. Továbbá hét végén már kilencezer támogató aláírásuk lesz, de szeptember végéig folytatják a gyűjtést, hangsúlyozta Cserna Gábor, és hozzátette:

- Büszkék vagyunk a sok aláírásra, és köszönjük, hogy jelöltjeinket és személyemet támogatták.

Az elnök szerint a pozitív visszajelzések igazolják, hogy volt értelme a munkájuknak, és folytatni szeretnék azt, ha a bizalmat megkapják. Mottójuk ugyanaz, mint négy évvel ezelőtt: Előttünk a város, mögöttünk a kormány! Mert Dunaújváros az elmúlt években is élvezte a kormány segítségét az önkormányzat adósságátvállalásától kezdve a több milliárd pályázati támogatásokon át a Dunaferr helyzetének stabilizálásáig.

- A vitáknak és a gyűlölködésnek mi nem látjuk értelmét. Az építés politikáját folytatjuk és nem a rombolásét. Mert nem mi voltunk, akik eladták a vasműt, a zöld rendelőt, és multit csábítottak a Barátság iskola helyére. A fideszes városvezetés az előbbi két csorbán megpróbál köszörülni, de a Barátság iskola sorsát illetően már tehetetlenek vagyunk. Az építés, politikájához igyekszünk megnyerni minden polgárt a választásig még hátralévő harminc napban - mondta a sajtótájékoztatón Cserna Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!