Hírek

2014.12.17. 18:25

Helyi és országos ügyekben is keresték Dr. Galambos Dénest a fogadónapon

Dunaújváros - Sajtótájékoztatóval egybekötött fogadónapot tartott szerdán Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő.

Munkácsi Imre

A szerda reggeli sajtótájékoztatón Dr. Galambos Dénes elmondta, képviselői munkáját és a választókkal történő kapcsolattartást Izsák Máté önkormányzati képviselő, Melkovics János, Dr Ragó Pál alpolgármester és Perkáta polgármestere Somogyi Balázs segítik majd a jövőben.

A dunaújvárosi fogadónapokon a Vasmű út 41. 1. emelet 115-ös szobában várja majd a választópolgárokat. Galambos kiemelte Dunaújváros önkormányzatának vezetésével eddig is példaértékű volt a kapcsolat és a jövőben is közösen dolgoznak majd a városért és a polgárokét. A 2014-es évet értékelve kiemelte, sikerként könyvelhető el a vasmű helyzetének stabilizálása, és számos állami támogatás megszerzése.

Cserna Gábor polgármester hozzátette, a legfontosabb helyi ügyeket érintve is folyamatosan egyeztetnek majd a város és a további nyolc település országgyűlési képviselőjével.

Újságírói kérdésre Galambos Dénes elmondta, hogy a korábban bezárásra ítélt három városi kisposta ügyében már felvette a kapcsolatot az Németh Lászlóné államtitkárral és bízik benne, sikerül megmenteni egy vagy két postát, hiszen szüksége van a városrészekben működő egységekre. A jövőben dr. Galambos Dénes Dunaújvárosban időközönként, a többi településen pedig a helyiekkel egyeztetetve tart országgyűlési képviselői fogadónapot. A tegnapi tapasztalata kedvező volt, a polgárok országos és helyi ügyekben mondtak véleményt. Szó esett az utak, hidak kérdésköréről, a helyi vállalkozásokkal kapcsolatos lehetőségekről. A fogadóórán résztvevők többsége azonban magán jellegű gondokkal keresték meg a képviselőt, aki az illetékeseknek továbbítja ezeket az ügyeket. Táborállás csatornázására, partvédelmének folytatására vonatkozó kérdésre a képviselő elmondta, hogy a Kulccsal és Rácalmással közös szennyvízberuházást kiemeltként kezelik a 2020-ig terjedő uniós pályázati támogatási periódusban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!