Hírek

2012.12.14. 09:50

Az apa kért segítséget a rendőröktől ittas fia miatt

Fejér megye - Dunaújvárosban két emberrel, Sárbogárdon egy emberrel szemben kellett intézkedni ittasság miatt.

feol-duol

A dunaújvárosi járőrök  december 13-án igazoltatás alá vontak Dunaújvárosban, a Majakovszkij utcában lévő parkolóban egy férfit, aki a földön feküdt. Az igazoltatás során megállapították, hogy a személy ittasságából adódóan nem tud felállni, és nem tud kommunikálni, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a kórház pszichiátriájára további kezelés végett.

A dunaújvárosi rendőrök nem sokkal később Dunaújvárosban, a Baracsi úton lévő áruház parkolójában intézkedtek egy férfivel szemben, aki térben és időben nem tudott tájékozódni, illetve a kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt. A járőrök hozzá is mentőt hívtak, akik őt is a kórház pszichiátriai osztályára szállították be.

A sárbogárdi rendőrök Sárbogárdon, a Mátyás király utcában intézkedtek ugyanezen a napon egy ittas férfivel szemben. Az illető apja ugyanis bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy fia erősen ittas állapotban tért haza a kocsmából, és félnek tőle. Tekintettel arra, hogy a férfi agresszív volt, és több napos ellátatlan sérülések voltak rajta, így a járőrök mentőt kértek hozzá, akik rendőri kísérettel szállították be a kórházba - tudtuk meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!