Hírek

2016.02.22. 18:23

Volt iskolája is segít Pecsét Istvánnak

Dunaújváros - Volt középiskolája folytatja a gyűjtést István javára, amíg a kitűzött összeg össze nem gyűlik!

Pekarek János

 

Egy újabb nap - egy újabb támogatás Pecsét István gyógykezelésének támogatására! Most volt középiskolája, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumhoz tartozó Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola rendezett gyűjtést a májátültetés után súlyos rákbetegségben szenvedő fiatalember javára. István számára már nincs kezelési lehetőség Európában: utolsó reménye egy kínai klinika speciális hőkezelési eljárása. Ehhez tíz és fél millió forintot kell összegyűjtenie a nyárig.

Magyar András igazgató (jobbra) és Pecsét István a pénz átadásakor

A kereskedelmi középiskola diákjai, szüleik, az iskola dolgozói és tanárai összesen 80 ezer 830 (nyolcvanezer-nyolcszázharminc forintot gyűjtöttek számára!

Az adományt a napokban adták át a beteg fiatalembernek, aki meghatottan köszönte meg: - Nagyon hálás vagyok volt szakközépiskolám segítségnyújtásáért! Nagyszerű érzés magam mögött tudni az alma mater nagylelkű támogatását, ahol 2006-ban érettségiztem. Külön köszönöm volt osztályfőnököm, Pocsai Henriett és az iskola igazgatója, Magyar András segítségnyújtását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!