Hírek

2016.01.06. 11:57

Autóbusz ütközött kamionnal (frissítve)

A Dunaújváros és Perkáta közötti balesetben nem sérült meg senki.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Összeütközött egy autóbusz és egy napraforgót szállító kamion a 62-es főúton, Dunaújváros közelében szerdán kora délután.

A dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, melyben az elsődleges adatok szerint nem sérült meg senki. Tart a helyszínelés, a forgalmi akadály megszüntetését megkezdték. A térségben közlekedők helyi forgalomirányításra és korlátozásokra számíthatnak.

A megyei rendőr-főkapitányság információi szerint anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2016. január 6-án délután a 62-es számú főút 6. kilométerszelvényében, Bernátkút térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint – eddig ismeretlen körülmények között – egy autóbusz egy kamionnal ütközött össze. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

Kérik a gépkocsivezetők fokozott figyelmét!

Friss információ:

Mint arról korábban beszámoltunk, anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2016. január 6-án délután a 62-es számú főút 6. kilométerszelvényében, Bernátkút térségében.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben.

A rendőrök feloldották az útlezárást, a főút ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!